De toekomst van werk & sociale zekerheid

Een paneldiscussie met invloedrijke sprekers

Hoe ziet de toekomst van werk en sociale zekerheid eruit? Het blijft nog even gissen, zeker nu het kabinet nog gevormd moet worden, maar we kijken graag vooruit! En dat doen we op donderdag 22 april om 12.00 uur via een livestream, graag samen met u en 4 invloedrijke sprekers! Hans Borstlap, Jovana Karanovic, Leonie Belonje en Maudie Derks gaan samen aan tafel en zullen onder leiding van dagvoorzitter Rick van der Kleij ideeën uitwisselen over hoe zij de toekomst van werk en sociale zekerheid zien.

En u kunt daar live bij zijn! Blok donderdag 22 april van 12:00 – 13:30 in uw agenda, en meld u aan via het inschrijfformulier op deze pagina!

Link naar de livestream

Klik hier voor de livestream

Sprekers

Hans Borstlap was voorzitter van de commissie Regulering van Werk, die in januari 2020 het rapport uitbracht: In wat voor land willen wij werken. Hij was raadadviseur van minister president Lubbers in de jaren tachtig van de vorige eeuw; directeur-generaal op het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid in de jaren negentig. Van 2002 tot en met 2016 was hij lid van de Raad van State. Tegenwoordig is hij voorzitter van enkele cao-overleggen en lid/voorzitter van commissies ter advisering van het regeringsbeleid.

Leonie Belonje is zelfstandig strategic advisor op gebied van Legal, HR & Social Affairs en vanuit die hoedanigheid doet zij meerdere opdrachten op het gebied van arbeidsmarkt en arbeidsverhoudingen in brede zin. Tot 1 juli 2020 was zij lid van de Raad van Bestuur van USG People Nederland en tevens bestuurslid/vice voorzitter van het ABU bestuur. Leonie is al ruim 10 jaar betrokken bij de CAO voor Uitzendkrachten en ook op dit moment maakt zij deel uit van de onderhandelingsdelegatie namens werkgevers. Tevens is zij bestuurslid van Start Foundation.

Jovana Karanovic is Assistent Professor (Universitair Docent) aan de Rotterdam School of Management, Erasmus University en is een veelgeprezen expert op het gebied van digitale innovaties, en specifiek op het gebied van platformeconomie en de toekomst van werk. Haar onderzoek over dit onderwerp is onlangs gepubliceerd in the Journal of Management Studies. Jovana is daarnaast oprichtster en CEO van de Reshaping Work Foundation. Dit wereldwijde initiatief brengt de internationale community samen om de meest urgente knelpunten rondom nieuwe digitale trends en de toekomst van werk te bespreken..

Maudie Derks is founder en CEO van Acture Groep, private uitvoerder en verzekeraar van sociale zekerheid. Acture Groep heeft als visie dat het hebben van werk de beste sociale zekerheid is en wil leidend zijn in kwaliteit en innovatie. De toekomst creër je zelf!

Dagvoorzitter

Rick van der Kleij werd door de Nederlandse congresbranche uitgeroepen tot ‘Meest Talentvolle Dagvoorzitter van het Jaar’. In 2008 begon Rick als gespreksleider van politieke debatten. Sindsdien waarderen organisatoren en deelnemers de levendige interacties die hij losmaakt als dagvoorzitter op honderden bijeenkomsten, van de Nederlandse polder tot de Saoedische woestijn. Zo ook online: Rick ontwerpt en modereert interactieve online sessies.

Meer informatie

Wanneer? Donderdag 22 april van 12.00 – 13.30 uur
Waar? Via onze livestream – je ontvangt deze na inschrijving!
Voor wie? Iedereen die geïnteresseerd is in de toekomst van werk en sociale zekerheid
Kosten? Deelname is geheel kosteloos!
Meer informatie? communicatie@acture.nl